El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 9 d’abril del 2009

Avui entrevista amb l' escriptora gironina Núria Martí




Hola amics del Racó del llibre. Programa que s’emet per Radio Dos 84 FM 105,8 cada dijous de 7 a 8 de la tarda.
Avui tenim la sort de tenir entre nosaltres una escriptora de Girona, encara que ella es fila de Calella de la Costa, però fa molts anys que viu i treballa a Girona. Serà una satisfacció poder-li fer una entrevista en directe. L’entrevista la podeu escoltar “clicant” sobre la pestanya "escoltar programa".

4 comentaris:

Tonina ha dit...

Hola Rosa.
He intentat escoltar el programa clicant allà on dius i no me funciona. Em sap greu no poder escoltar-vos. Supòs que degué ser molt interessant. La novel.la sembla molt bona.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,

La novel·la està molt be, val la pena llegir-la.
Pel que fa a escoltar el programa, has d'instal·lar alguna cosa. Ja diré a la Mireia d'un altre invent (ma filla) que t'ho expliqui bé.
Fins aviat

Tonina ha dit...

Hola Rosa. A la fi puc sentir el teu programa. Era un problema de l'explorador,amb el Firefox no em deixa, en canvi, amb l'explorer sí. Encantada de saber que la Mireia és filla teva, avui mateix l'he enllaçada, també,amb el seu nou blog
Quin plaer tenir fills lectors!!. A mi m'encanta quan veig els meus que es llancen cap a llegir i ho devoren tot!!. Besades desde Mallorca.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
M'alegra que ja puguis escoltar el programa. La meva filla va ser la que em va animar i ajudar a fer el blog. La veritat, poder-te comunicar amb el món és molt interessant i gratificant.

Una abraçada
Rosa