El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 30 de setembre del 2011

Avui Promet-me que seràs lliure de Jordi Molist i Fira a Hostalric

Hola amics del Racó. Avui faré una mica de propaganda del meu poble un poble amb molta d'història, Hostalric. Aquest proper cap setmana es celebra la Fira de Sant Miquel, últimament anomenada (Gastroart) Hi han un munt d'activitats, paradetes de productes artesanal, visites guiades a la Fortalesa, audició de sardanes, jocs per la canalla, demostració d'obediència canina, trobada de corals... També trobareu a la Plaça dels Bous, la paradeta de la delegació d'Oncoliga Hostalric (Ajuda als malalts de càncer ) on podreu trobar loteria de Nadal i coques, galetes casolanes fetes per voluntàries del club de lectura que vendrem per recollir diners per la causa.  Gràcies a totes per col·laborar.
 Ja se que "aquí no toca" aquest escrit, però crec que la causa se ho mereix

2 comentaris:

carina ha dit...

Fas bé de recomanar, m'has fet dentetes, però llàstima que lleida caigui tan lluny, tant de bo hi puguem venir algun dia. Per Sant Miquel és també Festa Major a Lleida i celebrem la Fira de maquinària agrícola i fruita, si vols venir? Bon cap de setmana

Anònim ha dit...

Hola Rosa,
per Sant Miquel a Riudellots és la festa grossa. Espero que la Fira anés molt bé i que la paradeta d'Oncolliga tingués èxit.
Neus