El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dilluns, 14 de novembre del 2011

ARC a la ràdio

Amics del Racó us poso al dia pel que fa al concurs de microrelats de Associació de Relataires en Català en el qual col•labora Radio Dos 84 dins l'apartat "Lectures d'en Pep". En Josep Joanhuix, el nostre lector, anirà llegit cada setmana i el blog les anirà publicant. Us explicaré el funcionament: en el programa de cada setmana llegirem dos o tres relats de cada mes dels presentats al concurs conjuntament amb Ràdio Argentona, Alcover Ràdio i Ràdio Premià de Dalt. Dels relats presentats cada mes el jurat triarà els cinc que hagin puntuat més alt. Aquests relats es tornaran llegir a la ràdio duran el més següent, així successivament fins arribar al final del concurs.

Programa del dia 20 d'octubre de 2011

 "Bar Omella" de Marta Pérez Sierra

 "La nota" de Aurora Marco Arbones

"El relleu" de Neville

Programa  dia 3 de novembre de 2011

"L'alegria" de Vladimir

"No és massa tard"  de Copernic


Programa 10 de novembre de 2011

"La trucada"  Crohnic

"Regal d'aniversari" de Mpilarc

Em motiu del 20è aniversar de la mort de Montserrat Roig, hem llegit un fragment de Digues que m'estimes encara que sigui mentida. Edicion 62

1 comentari:

Eloy ha dit...

Hola, Luisa,
el meu nom és *Eloy Moreno, l'autor de "El bolígraf de gel verd" i t'escric perquè la novel·la s'acaba de traduir al català "El bolígraf de tinta verda" i volia comentar-te si et venia de gust sortejar un exemplar de la mateixa entre els teus lectors.

Si és així escriu-me a elboligrafodegelverde@gmail.com i ho comentem.

Una abraçada i enhorabona pel blog.