El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 30 de setembre del 2011

Jordi Molist,

Jordi Molist, va néixer a Barcelona, va viure la seva infància al barri del Raval i la seva adolescència al de Gracia. És enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona i màster en administració d'empreses per ESADE.

 Diverses experiències laborals durant els seus estudis a Espanya i França li van permetre conèixer mons i persones diverses. Un cop acabat el servei militar com a alferes, va començar la seva carrera professional en una de les majors multinacionals del gran consum, motiu pel qual va viure en diversos llocs d'Espanya i els EUA, on va dirigir l'equip de Califòrnia, el principal mercat nord-americà, amb la seu a la ciutat de Los Angeles. De tornada a Europa, es va establir a Madrid, on va ser executiu de diverses empreses. També ha tingut responsabilitats en conegudes multinacionals de diversos països europeus i ha presidit les associacions empresarials del seu sector, a les quals ha representat davant els poders públics i la premsa. Actualment continua a Madrid, on treballa per a una prestigiosa empresa. Té dos fills i una filla.

L'1 de gener de 1996 va començar l'escriptura de "Los muros de Jericó", publicada l'any 2000 i llançada de nou el 2005 amb el nom d'"El retorno del cátaro". El germen del relat és l'experiència de l'autor en grans corporacions transnacionals, les lluites de poder al seu si, amb els personatges de vegades brutals, de vegades seductors, que les habiten, i els esforços de sectes i grups organitzats per controlar-les. També n'és protagonista el xoc entre l'espiritualitat i el materialisme.

L'any 2002 va publicar "Presagio", el marc de la qual és la Baixa Califòrnia mexicana i l'enfrontament del Sud amb el Nord. L'origen de la novel•la es troba en unes experiències difícils d'explicar, les quals van viure a Los Angeles l'autor i la seva família. Aquest misteri va provocar el seu retorn a Califòrnia, on va acudir deu anys més tard per investigar el món dels xamans.

El 2004, la seva tercera novel•la, "L'anell", va quedar finalista del premi de novel•la històrica Alfonso X el Sabio. Aquesta obra tracta de la recerca interna dels seus personatges, que simbolitza el intent de trobar un tresor templer, i ha comptat amb un gran èxit de públic i de crítica. Ja s'ha traduït a gairebé totes les llengües europees i a alguna d'asiàtica. La seva escriptura s'ha definit com a àgil, apassionant i amb sentit de l' humor.
 http://www.jordimolist.com/biografia.php