El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 18 de setembre del 2008

Programa 18/09/2008

Hola amics de radio dos 84 i especialment els del programa El racó del llibre. Ja tornem a ser aquí per intentar fer-vos passar una estona agradable donant-vos una mica d’informació pel que fa al món literari.

Hem fet un mes i mig de vacances, durant aquest descans hem carregat les piles per poder tirar endavant el programa si tot va bé fins el juny vinent. Desitjo que tothom hagi passat un estiu agradable i les persones que han fet algun viatge els hi hagi anat molt bé. Animo a totes aquestes persones que els agradés explicar el seu viatge m’ho facin saber passant un e-mail a elracodelllibre@yahoo.es. Seria molt interessant i cultural. Jo he anat de viatge a Conca i Toledo, la propera setmana ús en faré cinc cèntims ja que ha estat un viatge curt, peró molt aprofitat.

Ara aniré a començar el programa i com la temporada passada el sumari és el següent:

Autor : Maria Barbal
Comentari llibre : Sabor a chocolate
Llibres de la biblioteca:
Novetats
Lectura
Viatge al poble dels rius sense aigua de Mercè Rodoreda del llibre "Viatges i flors"

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Que la propera temporda vagi MOLT BÉ!

Anònim ha dit...

si tinc temps amb mirare alguna de les vostres propostes, pero ara m'estic llegint un llibre que esta molt bé i el quadern de viatges va posar com una lectura interessant.