El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dilluns, 21 de març de 2016

La merceria Teresa Roig
Editorial columna
Edició: octubre de 2015
Pàgines 362


Una novel·la molt ben escrita que parla de tres generacions a la ciutat de Barcelona. L’Engràcia per la banda de la burgesia catalana. La Mercè, la Feliça i la Ita, per la part treballadora. Quatre dones que porten el cos de l’obre. Els personatges masculins, tot i que són importants, per a mi són actors més secundaris. Una trama interessant on explica la forma de viure de les dues parts de la societat barcelonesa. Tot i que el llibre comença amb una trobada casual dels dos personatges masculins la novel·la gira al voltant de les dones. Llegint el llibre us trobareu: amor, felicitat, desamor, orgull, enveja i mort. El que també m’agradaria destacar es la forma de l’autora de fer-nos saber mitjançant fets històrics les èpoques on va passant la trama, o sigui, que sempre estàs situat en moment dels fets. 

 Una novel·la que t’enganxa des de les primeres pàgines.

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Ben tornada!

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.