El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 d’abril del 2011

Najat El Hachmi i Teresa Solana participaran al Pen World Voices Festival de Nova York

Ciutats com Quebec, Berlín i París organitzen activitats per commemorar la festa de Sant Jordi
21/04/2011
Al costat de grans noms de la literatura internacional com Irvin Welsh, Andrea Levy, Mathias Énard o Amélie Nothomb, Najat El Hachmi i Teresa Solana participaran al PEN World Voices Festival de Nova York, que tindrà lloc entre el 25 d'abril i l'1 de maig.

El festival té com a objectiu donar a conèixer la literatura del món al públic nord-americà. Entre els actes previstos, destaquen la taula rodona en què es presentarà la traducció de Bearn o La casa de nines, de Llorenç Vilallonga, o el projecte de traducció d'El quadern gris, que està previst que es publiqui el 2013 per l'editorial New York Review of Books Classics.

Dimecres 27 d'abril, Teresa Solana conversarà amb autores quebequeses i georgianes sobre els diferents contextos a l'hora d'escriure i les identitats locals o nacionals. L'endemà, Najat El Hachmi compartirà taula amb escriptores que han influenciat la seva carrera, com la periodista i novel•lista palestina Rula Jebreal i l'autora teatral sudanesa Leila Aboulela.
Més informació. http://www.ara.cat/cultura/Nova-Quebec-Paris-Sant-Jordi_0_466753720.html