El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 d’abril del 2011

Avui, entrevista amb la Núria Martí Constans

Benvinguts a El racó del llibre, blog del programa amb el mateix nom que s'emet a Ràdio Dos 84 dial 105,8 FM des d'Hostalric, tots el dijous de 7 a 8 del vespre.
Primer de tot desitjar-vos un Feliç diada de Sant Jordi, que no faltin les roses i el llibres. Hostalric a més estem de festa els dies 22,23 i 24. Celebrem la nostra Fira Medieval. Cada any la cita és el divendres dissabte i diumenge de la Setmana Santa, caigui quan caigui.

Aquesta setmana hem tingut en el programa l'escriptora Núria Martí Constans per parla dels seus últims llibres Naturalesa humana ( relats curts) i Trampa de foc (Lectura fàcil), més avall trobareu les ressenyes. Ha estat una entrevista molt interessant i amena. La Núria ha explicat un munt de detalls de com i perquè els va escriure. Us deixo un tastet de la contraportada de Naturalesa humana

"Breu, irònics i actuals, tot just amb algun contrapunt tendre, els relats d'aquest recull responen a la saludable necessitat vital de riure's del mort i de qui el vetlla"

2 comentaris:

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies per tot, Rosa! I una abraçada.

Rosa ha dit...

Gràcies a tu, Núria! per confiar en nosaltres.

Una abracada