El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 d’abril del 2009

Presentació de La venjança del bandoler de Martí Gironell

Hola amics del Racó del llibre. En el programa d’avui parlaré de l’escriptor i periodista Martí Gironell. El dia 19 de març va estar entre nosaltres a la Biblioteca d’Hostalric per presentar el seu últim llibre i Premi Nestor Lujan 2008, La venjança del bandoler. Un llibre que parla d’en Josep Pujol i Barraca, amb el mot de Boquica, que va ser un bandoler molt famós durant l'estada a Catalunya de les tropes franceses de Napoleó. En Martí ens va fer una explicació molt extensa i amena del llibre, i tot i no ser una professional, va acceptar fer-li una petita entrevista que posarem després de la biografia. Com podreu veure en les fotografies, l’assistència va ser notable. L’escriptor el va presentar en Joan Bigas de La botiga Can Colls i el regidor de cultura Jordi Baeza. La promotora de l’esdeveniment va ser La Botiga Can Colls, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Hostalric.
.

1 comentari:

Tonina ha dit...

Hola Rosa, t'he trobat a través d'un altre invent. M'encanta el teu blog, jo faig una secció al meu que es diu el racó dels llibres el divendres i que també surt al noticiari de la meva escola. T'he enllaçat per visitar-te sempre que podré. El Gironell també va venir a Palma a fer-ne la presentació i tenc aquesta lectura pendent. Gràcies.Et deix el meu enllaç.