El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 15 de març del 2012

La lladre de llibres

Markus Zusak
Editorial La Campana
Edició 2007
Llengua catalana
Pàgines 561

Una història de guerra, amistat , misèria i sofriment.
La lladre de llibres ens presenta una Alemanya diferent de la que expliquen la majoria de llibres que parlen de la Segona Guerra Mundial. Amb una narradora molt extraordinària, la mort, una mort que vola i és amable. Ella és l'encarregada d'explicar-nos la història de la Liesel Meninger i tots els habitants del carrer Himmel, cel en català.
La lladre de llibres s'alimenta de paraules i ens ensenya el poder que poden tenir aquestes, tant per fer el be com el mal. L'amistat que tenen la Liesel i en Rudy i la Liesel i en Max. També veurem la por que te el poble alemany als governants i les represàlies que porten a terme si no fan el que els demanen.

5 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Molt bon llibre!

Tonina ha dit...

Hola Rosa...fa dies que no et visitava, no per ganes sino per falta de temps..Espero tornar a enganxar-me als blogs a partir d'aquests dies.
Aquesta novel.la me l'apunto, me n'has fet ganes-
Gràcies preciosa...

Sandra Valentín ha dit...

Hola guapa!
Aquesta és molt, molt bona novel·la. Quan la vaig llegir recordo que em va impactar pel tema, per la manera d'escriure de l'autor...

Molt, molt recomanable!

Molts petonets

Mireia ha dit...

Una gran recomanació. A mi també em v agrdar moltíssim

Rosa ha dit...

Gràcies a totes pels vostres comentaris, és informació addicional pel que tingui ganes de llegir el llibre.
Tonina, estic contenta de tornis a freqüentar el blogs.
Una abraçada a totes