El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 15 de març del 2012

Amb una mà al davant i l'altra al darrere

Alan Bennett
Editorial Empúries
Edició : març de 2012
Llengua catalana
Pàgines: 120
Amb una mà al davant i l’altra al darrere és la primera novel•la d’Alan Bennett, autor molt conegut a casa nostra per la seva brillant i celebradíssima Una lectora poc corrent.
Els Ransome són una parella convencional, típica i tòpica: vagament insatisfets, de classe mitjana i mitjana edat, sense fills i emocionalment bloquejats. Però el dia que els entren a robar a casa, les seves vides canviaran per sempre. A poc a poc, molt subtilment però de manera definitiva, comencen a descobrir petits detalls i petits plaers que trasbalsaran la placidesa en què estan immersos: la Rosemary descobreix els avantatges de comprar a la botiga de barri i els límits de la teràpia, i en Maurice somia amb un nou equip de música per escoltar Mozart. I quan tot just sembla que les coses tornen al seu lloc, una carta alterarà definitivament les seves vides. Amb una mà al davant i l’altra al darrere és un novel•la deliciosa, magníficament escrita amb l’estil concís i precís propi de Bennett, que seduirà lectors de tota mena.