El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 de febrer del 2012

Verona acull el Xè Congrés Internacional de l’Associació Italiana d’Estudis Catalans

22/02/2012
 Sota el lema 'Ciutat de l'amor: scrivere la città, raccontare i sentimenti', durant tres dies se celebraran un seguit de conferències i taules rodones a l'entorn de la literatura i les ciutats, la traducció i les relacions dels autors catalans amb Itàlia
Aquest dijous comença el Xè Congrés Internacional de l'Associació Italiana d'Estudis Catalans a la Universitat de Verona. Sota el lema 'Ciutat de l'amor: scrivere la città, raccontare i sentimenti', durant tres dies se celebraran un seguit de conferències i taules rodones a l'entorn de la literatura i les ciutats, la traducció i les relacions dels autors catalans amb Itàlia.

2 comentaris:

SU ha dit...

Aquí a Verona teníem a la Montserrat Bacardí! A veure si quan torni podem posar fil a l'agulla per venir a veure't, Rosa!

Una GRAN abraçada!

SU

Rosa ha dit...

Hola Susanna, feia dies que no ens comunicàvem. Li desitjo a la Montserrat que li vagi molt be. A veure si tenim la sort de tenir-vos aviat a la ràdio. Només em de quedar.

Una abraçada

Rosa