El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de novembre del 2011

Kenizé Mourad

Kenizé Mourad, filla d'un princesa i un rajà, va néixer a París el 1942, va ser educada en un orfenat dirigit per religioses i va ignorar fins als quinze anys qui eren els seus pares biològics. En la recerca de les seves arrels, als vint anys, va viatjar a l'Índia per conèixer el seu pare, Amir. Lluny de adaptar-se a aquest país, Mourad va tornar a París per conquerir la seva llibertat i guanyar-se la vida com a venedora de xocolatines a l'òpera, hostessa i periodista al Nouvel Observateur, en la redacció treballar dotze anys. Va estudiar psicologia i sociologia a la Universitat de la Sorbona. Des de 1965 va exercir com a periodista independent fins a passar a ser corresponsal de guerra per a Le Nouvel Observateur, abandonant aquest treball el 1982 per dedicar-se completament a l'escriptura. Els seus llibres tracten temes sociopolítics d'orient narrats de forma senzilla i amb estil periodístic. També ha escrit una novel•la sobre la seva família.
Traducció Google

Llibres de l'autora:

En la ciudat de oro y plata
De parte de la princesa muerta
El perfume de nuestra tierra
Un Jardin en Baldapur

1 comentari:

Sandra Valentín ha dit...

Em moria de ganes de llegir "En la ciudad de oro y plata" i la decepció ha estat inmensa. Vaig llegir "De part de la princesa morta" quan era una adolescent i em va meravellar. Sempre que puc recomano la lectura d'aquesta obra, perquè és una veritable joia. En canvi, aquesta és realment insuportable. La crítica l'anuncià com la gran obra mestra de l'autora, però a mí m'ha semblat infumable i soporífera.

No perdeu el temps amb aquesta! I si voleu fer-me cas, llegiu en canvi "De part de la princesa morta" perquè és una molt bona tria.