El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de maig del 2011

Chris Stewart

Autor anglès conegut principalment per la seva obra Entre llimones. Historia de un optimista (Driving Over Lemons: An Optimist In Andalusia, 1999). En la seva joventut va ser bateria del conegut grup britànic Genesis, del que va ser expulsat a petició del manager del grup.

Després d'una vida accidentada en què va ser músic en un circ, esquilador a Suècia o aprenent de pilot als Estats Units, es va mudar amb la seva dona a la comarca granadina de Las Alpujarras, on es va establir en un mas anomenat "El Valero ". Va ser allà on va escriure l'obra esmentada, de notable èxit i traduïda a diversos idiomes, en què relata les seves experiències a Espanya. El seu estil desenfadat i divertit, d'acord amb la seva visió de si mateix com "un optimista nat", li ha valgut el reconeixement de ser alguna cosa més que un dels centenars de hippies d'origen anglosaxó que poblen el municipi granadí de Órgiva i els seus voltants, convertint-se en un personatge popular a la localitat (va arribar a formar part de les llistes electorals dels Verds a les eleccions municipals de 2007).
Entre el seu llibres podrem trobar:Tres maneras de volcar un barco, Entre limones, El loro y el limonero i el últim, Los almedros en flor