El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de maig del 2011

Avui, "Entre limones. Historia de un optimista" de Chris Stewart



Hola amics del Racó, Entre limones, és un llibre que vam llegir al club de lectura aquets mes de maig. No va agradar al 50% de les lectores, però a les que ens va agradar va ser perquè ens va fer passar una bona estona. És un llibre frecs i de bon llegir, a mi personalment, m'ha canviar l'idea que tenia de Las Alpujarras. No és un llibre que descriu paisatges és més de vivències personals de l'autor.

1 comentari:

Sandra Valentín ha dit...

Aquesta és una història real, l'experiència vital del primer bateria del grup musical Gènesis. Molt fàcil de llegir, t'engresca des de la primera pàgina. Com pot una persona acceptar de bon grat i amb alegria que la casa que ha comprat és un desastre, sense aigua corrent, sense electricitat, sense un fàcil accés des de la civilització, etc.? Suposo que aquí rau la clau de l'èxit d'aquesta novel·la : l'autor et contagia a cada línia el seu optimisme i el saber valorar les petites coses que s'aconsegueixen amb esforç.