El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de maig del 2011

Entre limones. Història de un optimista

Chris Stewart
Editorial Almuzara
Novena Edició 2007
Primera edició en anglès , juny de 1999
Pàgines 300
Llengua castellana

En aquest llibre trobarem les aventures de en Chris, el bateria del conjunt anglès Gènesis, i la seva companya l'Anna. S'entesten en comprar una casa a la muntanya, desprès de visitar-ne unes quantes és queden amb El Velero, perquè "li deixen be de preu", situada en una serra de la província de Granada anomenada Las Alpujarras. La casa és vella i amb un accés complicat. També hi havien camps amb llimoners, oliveres i ametllers que s'havien de cuidar. En Chris, que fa de narrador, ens va explicant capítol a capítol com ho va fer per sortir d'aquest embolic, les amistats veïnals amb la gent del país i aprendre una cultura molt diferent a la seva. Tot això ajudat per la seva companya Anna i el seu veí Domingo.

Un llibre divertit, i pel meu modest punt de vista, no gaire ambiciós. El que l'autor pretén és fer-nos passar una estona divertida i crec que ho aconsegueix,