El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 26 de maig de 2011

Carles el Saure, el viatger humanista

Carles el Saure
Amb un doble volum de relats: 'Contes des de l'illa quàntica' i 'Nou llibre de les bèsties' (Moll) va guanyar el Premi Mallorca de narrativa • Escriptors.TV
26.05.2011
Darrere el pseudònim Carles el Saure hi ha un home, nascut a Palma l'any 1974, de vocació humanista: amb estudis de veterinària i de cinema i una irrefrenable fascinació per les paraules i pel gust de contar històries fantàstiques, plenes d'humor i d'ironia. Explica que no tenia encara deu anys quan va passar una època obsedit pels dinosaures. En sabia tant, que fins i tot a l'escola li van encarregar que fes una conferència. D'aquella incontinguda fascinació per les bèsties prehistòriques li va quedar el motiu del Saure, tan a l'escola com al seu poble. Avui, els seus amics l'anomenen Saure i ell s'aixeca els cabells, untats de fixador, amunt amunt, en forma de cresta punxeguda, com l'esquena dels dinosaures. No és estrany, doncs, que el renom li hagi servit també per signar la primera obra de narrativa, amb la qual ha aconseguit el Premi Mallorca, el doble volum de relats 'Contes des de l'illa quàntica' i 'Nou llibre de les bèsties' (Moll). I llegeix, en vídeo, un relat breu del segon llibre, per a la sèrie Escriptors.TV.