El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 26 de maig del 2011

Un nou volum de l'epistolari Joan Coromines, a la venda

Joan Corominas
25.05.2011
El setzè lliurament del projecte, impulsat per la Fundació Pere Coromines i amb la col•laboració de CatalunyaCaixa, recull la relació del lingüista amb Josep Puig i Cadafalch, Jordi Rubió, Pere Bohigas i Ramon Aramon
Fa tretze anys que la Fundació Pere Coromines va començar el projecte de publicar l'epistolari complet de Joan Coromines, un dels lingüistes catalans més destacats del segle XX. Després de donar a conèixer la relació de Coromines amb Pompeu Fabra, Ramón Menéndez Pidal, Joan Sales, Carles Riba i Joan Fuster arriba un volum tan eclèctic com interessant de més de 600 pàgines.
La Fundació Pere Coromines va iniciar l’any 1998 la col•lecció Textos i Estudis amb l’objectiu d’editar el corpus epistolar complet de Joan Coromines (1905–1997). A partir de l’any 2005, coincidint amb la celebració de l’Any Coromines, l’Obra Social de CatalunyaCaixa es va afegir a la iniciativa i va donar suport a l’edició de la resta del projecte. Amb Epistolari Joan Coromines & Josep Puig i Cadafalch, Jordi Rubió, Pere Bohigas i Ramon Aramon s’arriba al volum setze de la col•lecció.