El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de març del 2011

Amitav Ghosh

Amitav Ghosh va néixer a Calcuta l’any 1956 i va viure entre Bangladesh (Pakistan Est), Sri Lanka, Iran i l’Índia. Desprès de graduar-se en la Universitat de Delhi va marxar a Òxford per estudiar Antropologia Social. Ha viscut i treballat a Egipte, Camboia y Delhi, entre altres llocs, i el resultat de les seves experiències s’ ha vist reflectit en el seus articles periodístics i en obres como “El círculo de la razón” (1986), Líneas de sombra (1988), El cromosoma Calcuta (1996) o El palacio de cristal (2000). Actualment viu a Nova York, però ha deixat la docència per escriure la trilogia de Novel•les Ibis, de la qual Mar de roselles és el primer volum

1 comentari:

mohit ha dit...

Must be an enjoyable read Sea of Poppies by Amitav Ghosh. loved the way you wrote it. I find your review very genuine and orignal, this book is going in by "to read" list.