El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de gener del 2011

Susana Vallejo, autora de 'Porta Coeli', guanya el Premi Edebé de literatura juvenil

El Premi Edebé de literatura infantil, atorgat a la primera obra de la canària Edna López
27.01.2011
Un llibre d'aventures escrit amb l'estómac, amb els sentiments a flor de pell, és 'El espíritu del último verano' de Susana Vallejo, Premi Edebé de literatura juvenil (30.000 euros). En la categoria infantil (25.000 euros), ha guanyat Edna López, de Tenerife, amb la seva primera novel•la, de gènere fantàstic, 'En busca del Tesoro de Kola'. Els XIX XIX Premis Edebé han fet un rècord d'originals presentats, 452. Les obres s'hi poden presentar en català, espanyol, èuscar i gallec. I les obres guanyadores es publiquen en totes quatre llengües i en braille. Arribaran a les llibreries al març.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3840308/20110127/susana-vallejo-autora-porta-coeli-guanya-premi-edebe-literatura-juvenil.html