El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de gener del 2011

Les editores Ester Pujol i Patrizia Campana marcaran la nova etapa del Grup 62

Substitueixen Fèlix Riera a la direcció editorial del grup
26.01.2011
'Quan vaig fitxar Fèlix Riera com a director editorial del Grup 62, el 2006, ja comptava que això podia passar, perquè sabia que tenia dos barrets, el projecte editorial i el projecte polític. Com que era un membre destacat d'Unió Democràtica, sabia que podia passar', ha explicat a VilaWeb Xavier Mallafrè, director general del Grup 62. El nomenament de Fèlix Riera com a nou director de l'ICIC era a la boca de tothom, i dilluns es va confirmar oficialment. La reacció no s'ha fet esperar i Mallafrè ha confiat en membres del seu equip per a substituir-lo: Ester Pujol, responsable editorial del llibre generalista del grup, i Patrizia Campana, responsable de llibre infantil i juvenil.
Mésinformació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3839773/20110126/editores-ester-pujol-patrizia-campana-marcaran-nova-etapa-grup-62.html