El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de gener del 2011

La casita de jengimbre

Carin Gerhardsen
Editorial Planeta
Edició, gener de 2011
Pàgines: 304
Llengua: castellana

I si haguessis compartit la teva infància amb un assassí? Una novel•la magistral sobre la realitat de la societat sueca. Un home jove i amb èxit és assassinat en una casa desconeguda a la localitat de Enskede, Suècia. Quan la propietària torna a casa troba el cadàver. Truca al comissari Conny Sjöberg per informar del que ha passat. La policia no troba cap rastre, però més dones són assassinades en els següents dies en diferents localitats prop d'Estocolm. Totes elles, fins i tot l'home assassinat, comparteixen dues coses: tenen 44 anys i van viure a la localitat de Katrineholm quan eren petits.
El comissari Sjöberg s'enfronta a una investigació que va a alterar la vida d'una petita i tranquil•la localitat per sempre ...