El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 de desembre del 2010

Avui, El joc de déu de Salvador Macip

Avui parlarem d’un autor de la nostra comarca, La Selva, una de les comarques més boniques de Catalunya, al menys pels selvatans. Encara que ell, segurament per la feina, en aquests moments no en pot gaudir gaire.
En Salvador Masip, personalment no el conec, però va ser unes de les primeres persones que es va fer seguidor del blog, cosa que vaig agrair, només començava i feia il•lusió. No us penseu! encara me’n fa que pugi la llista! “Quants més serem més riurem”, diu la dita. També li contesto un petit comentari que va deixar en el bloc i que en el seu moment em va passar per alt. Salvador, a tu per la visita.
.
També recordar que, el programa, El racó del llibre s'emet els dijous de 7 a 8 del vespre deS de Radio dos 84 d'Hostalric: Dial 105,8 FM. El programa d'avui el poder escolar tota la setmana a l'apartat "ESCOLTAR PROGRAMA" i baixar-lo a DESCARREGAR.

4 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies per haver-te llegit el llibre i per parlar d'ell a la ràdio!

Per cert, desvelo un misteri: el "parc" que hi ha al fons de la foto és un cementiri gòtic que hi ha al costat de la meva feina.

Encantat de ser un dels primers seguidors del blog... I visca La Selva!

Rosa ha dit...

Hola Salvador,

Veig que has escoltat el programa, perquè del tema de la foto en vàrem parlar a la ràdio. Moltes gràcies! Ja has vist que de professionals no en tenim res, però el que ens hem proposat és donar a conèixer una mica els escriptors, tant el clàssic com els que intenten fer-se un lloc en aquest món tan complicat de la literatura, almenys és el que ens diuen les persones que han passat pel programa. Aprofito per convidar-te, si algun dia tens una estona i vols venir, estarem encantats.

Salvador Macip ha dit...

Sí que l'he escoltat, és clar, i està molt bé, encara que diguuis que no sou estrictament "professionals". La feina de difusió del llibre català que feu és molt important i està molt bé. A veure si algun dia puc passar-me pel programa.

Rosa ha dit...

Molt bé Salvador, et prenc la paraula. De nou felicitats pel Ruyra