El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 25 de novembre del 2010

Avui, La libreria de la Penelope Fitzgerald


Hola amics d'El racó del llibre de Ràdio Dos 84 d'Hostalric, dial 105,8 FM. Com cada setmana teniu el resum del programa per informar-vos dels afers del món literari. El programa també es pot escoltar o descarregar-lo i escoltar-lo quan vulgueu. La libreria de la Penelope Fitzgerald el vaig llegir aquest estiu, no ha estat d'aquells llibres tant meravellosos, però té molt bona crítica.

5 comentaris:

Mireia ha dit...

Hola, Rosa, a mi LA LLIBRERIA sí que em va apassionar!!!!

Petons

Rosa ha dit...

Jo potser n'havia esperat massa

Una abraçada

Tonina ha dit...

El tinc preparat.
AMb els vostres comentaris em teniu ben embullada...vaja dues!!!
Bé, lo millor serà llegir-lo,hehe..
Salutacions

Sandra Valentín ha dit...

Novel·la finalista del Booker Prize, aquesta és una senzilla narració curta (o conte llarg?) sobre com les esperances i il·lusions d'una persona es poden veure anul·lades quan la resta de la societat que l'envolta no ho veu de la mateixa manera.

La veritat? M'esperava una altra cosa. I és que a tots aquells que sentim passió per la lletra impresa, els llibres que tracten sobre llibres i tot el món que els envolta ens agraden molt. I aquesta novel·la comença molt bé, però es desinfla a mesura que avança la narració. Vaja, que l'he trobada fluixeta...

Rosa ha dit...

Hola Tonina,

Espero el teu comentari. Ja veurem per quina de les dues et decantes.

Una abraçada

Hola Sandra,
Com et vaig comentar en el teu blog, li falta esperit de lluita.

Fins aviat