El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 de setembre del 2010

El tancament d'Arc de Berà afecta el 25% del sector editorial català

16.09.2010
Dijous de la setmana passada, la històrica distribuïdora Arc de Berà va comunicar que tancava a les gairebé cent quaranta editorials amb què treballava: aproximadament el 25% del sector editorial català. No era una notícia esperada i va deixar els editors glaçats. De llavors ençà aquests no han parat de fer gestions i reunions. Ahir a horabaixa, una trentena d'editorials afectades van acordar i difondre un comunicat (pdf), en què demanen la intervenció de la Generalitat per a garantir el pagament del deute; també proposen algunes vies de solució. Sigui com sigui, els editors volen transmetre un missatge de tranquil•litat als llibreters i asseguren que l'1 d'octubre tot tornarà a la normalitat.
http://www.vilaweb.cat/noticia/3776416/tancament-darc-bera-afecta-25-sector-editorial-catala.html

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Esperem que no afecti gaire a la distribució i que no acabi sent un "lastre" més per a la ja de per si difícil situacio del llibre!!

Mireia ha dit...

he llegit el comunicat i les més afectades sembla ser que seran, com sempre, les editorial petites.

Rosa ha dit...

Hola noies,

Ja veurem que passarà, esperem que s'arregli tot.
Com sempre, el peix gros es menja el petit.

Una abraçada ales dues