El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 10 de juny de 2010

Les autores

Ja fa alguns anys que l’Alícia Gili i la Sílvia Romero treballen juntes, en allò que normalment s’anomena “escriure a quatre mans”.
Fruit d’aquesta col•laboració és el llibre solidari publicat el 2007 per Edicions La Quadriga Jocs de guerra. Cosa d’infants, promocionat per la Fundació Akwaba. Un recull de relats i poemes elaborats a partir de dibuixos i il•lustracions fets per nens i nenes de la Casa d’Acollida de Gonfreville, a Bouaké.
Més tard, el 2008 va veure la llum Iskander. Un viatge a la màgia dels llibres. Una novel•la de fantasia al voltant de la lectura i el món dels llibres publicada per Pagès editors. Aquesta obra havia obtingut el 5è Premi Lleida de Novel•la 2006 i va quedar finalista del I Premi Ictineu 2009.
L’obra que us presentem (...) és la tercera que publiquen, però el millor de tot és que hi ha altres originals escrits, acabats i revisats, a l’espera de tenir un cop de sort per aparèixer en el mercat editorial, i també molts altres projectes en els quals anem treballant a poc a poc.