El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de juny del 2010

Avui, un llibre sobre els nens soldats

Bona tarda amics d’El racó del llibre, programa que s’emet a Ràdio Dos 84 des d’Hostalric dial 105,8 FM. Avui tornem tenir convidades, estan entre nosaltres l’Alícia Gili i la Sílvia Romero, elles ja coneixen Hostalric, ja que van estar a la biblioteca presentant el llibre Iskander - Un viatge a la màgia dels llibres. Avui han tornat per parla del seu llibre El camí del Bandama Vermell, un llibre que dona a conèixer les vexacions que passen els nens i nenes segrestats i obligat a fer-se soldats a Costa d’Ivori. Amb aquest llibre la Sílvia Romero i l’Alícia Gili ha guanyat el Premi Columna Jove 2010



Ha estat una entrevista interessant en la qual s’ha parlat del problema que pateixen aquests nens i nenes i perquè es troben en aquesta situació. El llibre va dirigit a persones a partir de tercer d’ESO. Les autores també han comentat que el llibre a part de llegir-lo i assabentar-se del problema, també és un llibre per treballar la informació que és dona.
Per un problema tècnic no hem pogut penjar el vídeo de l'entrevista amb les autores. Si la voleu escoltar aneu a: "escoltar programa"