El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 de maig del 2010

Quaderns Crema, trenta anys marcant estil

Dijous 13.05.2010
Una exposició i diversos actes commemoren l'efemèride
La biblioteca Jaume Fuster de Barcelona acull l'exposició 'L'estil Quaderns Crema: Trenta anys d'edició independent 1979-2009'. És una exposició de petit format comissariada pel crític literari Julià Guillamon. L'estil de l'editorial Quaderns Crema, segons Guillamon, el conforma la capacitat de combinar un catàleg que va d'Eugeni d'Ors a Quim Monzó i de Martí de Riquer a Truman Capote d'una manera molt natural. L'editor i propietari, Jaume Vallcorba, ha recordat la seva obsessió perquè el segell s'assocïi a un valor de qualitat literària: 'Fins i tot, comenta, he renunciat a llibres que sabia que es vendrien molt'
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3727941/quaderns-crema-trenta-anys-marcant-estil.html

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Solen tenir bon ull, i els d'Asteroide i Viena també. fa goig tenir editorials que fan una tria tan meravellosa d'allò que editen!

Rosa ha dit...

Hola Mireia,
Estic d'acord amb tu. Són editorials que ho fant molt bé.