El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 de maig del 2010

El Festival Internacional de Poesia de Barcelona obre una setmana marcada per la paraula poètica

Dijous 13.05.2010
Carles Santos, que havia de cloure el festival, al final no hi participarà

Avui se celebra el XXVI Festival Internacional de Poesia de Barcelona al Palau de la Música, que per primera vegada marca l'inici de Barcelona Poesia, una setmana (del 13 al 19 de maig) marcada per les activitats poètiques a la ciutat. Els poetes que protagonitzaran el festival són: Serhíi Jadan, Jaume Bosquet, Francesc Garriga Barata, Lydia Lunch, Tomaz Salamun, Chantal Maillard i Antonio Gamoneda. El músic Carles Santos havia de cloure l'espectacle amb unes peces originals de poesia fonètica i prosa 'repercutida', però al final no hi serà. Des d'avui i fins dimecres VilaWeb us ofereix en vídeo diverses propostes poètiques. La primera: 'Latung La La i la llum emergent' de David Ymbernon.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3727780/festival-internacional-poesia-barcelona-obre-setmana-marcada-paraula-poetica.html