El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 d’abril del 2010

Feliç diada de Sant Jordi

Avui, tenim un convidat local, en Jaume Busquets Artigas, autor del llibre La torre dels frares. La defensa del raval. Aquest llibre repassa la història d’aquesta torre, potser el monument més destacat pel que fa al Conjunt Històric d’Hostalric (Monumento histórico-artístico nacional) declarat en l’any 1963. El llibre s’ha editat mitjançant l’Associació pel Patrimoni Històric d’Hostalric, fundada l’any 2006
La presentació del llibre va tenir lloc el dia 2 d’abril dins els actes programat a la Fira Medieval durant el fi de setmana de Pasqua. L’assistència a l’acte va ser considerable i el llibre, en l’àmbit local, ha tingut molt bona acollida.

Aquesta entrevista la podeu escoltar en l’apartat de l’esquerra ESCOLTAR PROGRAMA.

3 comentaris:

Tonina ha dit...

Bona diada a tu, també.
Roses, llibres i petonets!!!

Pep ha dit...

Gràcies, Rosa! Un cop més, felicitats per partida doble. Excel·lent vídeo. Un plaer. I a tots els amics d'El Racó, BON SANT JORDI!

Rosa ha dit...

Tonina, Pep.

Espero que hagi estat un dia meravellós i que els llibre que heu triat compleixin les vostres expectatives.
Fins aviat