El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 25 de març del 2010

Una tempesta

Imma Monsó
Editorial:La Magrana
Edició: novembre de 2009
Pàgines: 223

Una tempesta és un llibre que els seu protagonistes son tres personatges i una de les paraules que més llegim és por.
Quan anava llegint pensava com i de quina forma acabarà aquesta història, ja que la veritat la cosa anava agafant un caire que fins hi tot m’avorria. Però va ser al finalitzar la novel•la i fer-ne una reflexió m’he adonat que l’autora ens ha explicat la història dels personatges brodant-les amb les seves pors i les seves debilitats. Hi ha un tros en el qual posa nom a una sèrie de persones depenent de la seva imatge o com es comportencom ara “Rinxolseré, Dr. Vàlvula, Tallafil, l’èxperta, clenxabalva, Veudemolsa, nomoempaso...” Amb un final molt ben aconseguit, ja que no tots els personatges és coneixen i fent de la casualitat un acabament ben arrodonit.

Aconsello la seva lectura, si no us entra gaire bé, acabeu-la, us agradarà.

La Sara Surp, és una escriptora que des de la mort del seu germà no s’ha recuperat. Ha de anar a un poble dels Pirineus a parlar de seu llibre “El sobresalt” aquesta escriptora resulta que escriu adormida ja que és sonàmbula i quan llegeix el que ha escrit ho arregla. Viu a Barcelona, té un fill i està separada del marit.

L’Hug, és una persona que es dedica a la dietètica, està carregat de manies i quan vol una cosa o una persona, ho fa tot per aconseguir-la.

El Sergi, una persona que qualsevol cosa que fa li surt be. Li agrada tirar-se amb parapent, però la seva xicota li fa molta por i posa moltes aparell a la bossa que no li serveixen per res.

4 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

M'ho vaig passar molt bé amb aquest llibre.

Tonina ha dit...

Una gran novel.la. Em va encantar, ja ho saps.
Felicitats per l'entrevista. Boníssima
UNa abraçada

Rosa ha dit...

Fe, Tonina,
Gràcies pels comentaris, la veritat, és una gran novel·la i l'autora genial.

Mireia ha dit...

Ja sabeu que a mi atambé em va agrdar molt el llibre, no serà pas l'últimllibre que llegiré d'aquesta autora