El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 12 de març del 2010

El racó del llibre

Hola amics d’El racó del llibre, programa que s’emet des de Radio Dos 84 d’Hostalric, Dial 105,8 FM. Ja torna a ser dijous i tenim un programa nou, amb tota la informació recollida durant la setmana pel que fa al món literari.
Vull començar parlant una mica sobre el club de lectura d’Hostalric i el llibre de Jordi Coca, Sota la pols, que vàrem comentar el dimarts passat, dia nou. Només explicar-vos que el llibre va agradar a la gran majoria de participants del club i que li varen donar molt bona nota. Com ja vaig comentar dies enrere el club té molt bona acollida i les persones que assisteixen ho fan regularment.
El llibre del més d’abril és La pell freda de l’Albert Sánchez Piñol. Ja us explicaré el resultat obtingut.
També recordar-vos que la propera setmana, per ser tercer dijous de mes, el programa anirà adreçat al públic juvenil. El llibre que comentarem és El rei dels senglars d’Antoni Garcia Llorca

3 comentaris:

Núria Martí Constans ha dit...

Hola, Rosa,

A mi també em va agradar Sota la pols. Ja et vaig dir que m'encanta, en Jordi Coca. I La pell freda fa venir esgarrifances! Freda i terrorífica! És d'aquells llibres que queden a la memòria. Ja m'ho sabreu dir, si no!

Una abraçada!

Rosa ha dit...

Hola Nuria,

Sota la pols és un llibre fantàstic. La noia del ball, si no l'has llegit te'l aconsello. És la vida de les dues germanes fins que es casen. Està molt bé.
La pell freda, el vaig llegir fa uns anys, però em va deixar una mena de regust estrany i el final no el vaig tenir gaire clar. N'he parlat en varies persones i cadascuna parla d’un final diferent. Espero amb impaciència el proper club per sentir els comentaris, crec que seran variats i molt diferents. Serà interessant! Ja faré la ressenya

Rosa ha dit...

Núria,

una abraçada