El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de desembre del 2009

Una presentació diferent

Hola amics del racó del llibre programa de Radio Dos 84 dial 105,8 de FM. Com tots sabeu aquest és un programa dedicat als llibres i tot el que és relaciona en aquest món, encara que avui en la introducció us parlaré de un fet sobre la lluna que va passar la nit passada i que ens va resultar fascinant.

La lluna, la nit passada, tenia al seu voltant una corona, una cosa magnífica que nosaltres i molta gent del nostre voltant no havien vist mai. La corona com de boira tenia una mica descolorits els colors de l’Arc de Sant Martí, una cosa bonica i digna de mirar. Nosaltres, la veritat, no sabem el perquè li va sortir l’anell a la lluna, possiblement aquesta nit a TV3 “Espai terra” en Tomàs Molina en parli. Penjo la foto que varen fer a casa on es veu perfectament l’anell lunar

1 comentari:

Mireia ha dit...

és que la foto és xulíssima!