El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de desembre del 2009

Avui un de menjar tradicional

Bona tarda amics del Racó del llibre. Programa que emetem des de Radio Dos 84 des d’Hostalric cada dijous de 7 a 8 de la tarda, on parlem de llibres, autors i tot el que és notícia dins el món literari.

El programa d’avui el dedicarem a l’autor Ignasi Revés, ell ha escrit un llibre amb el títol “Esmorzars de Lleida”. És un llibre que parla de menjar, però no és de cuina, com diu en Ramon Camats, la persona que va escriure el pròleg l’ha anomenat d’assaig i això és el que és, ja que ens parla d’esmorzars, però també de les persones que els cuinen i dels llocs que estan ubicats. Com veureu és un llibre diferent dels que acostumo a presentar, però igualment d’interessant. Tot seguit després de comentar-lo podreu sentir la veu del seu autor parlant del llibre

4 comentaris:

Ignasi Revés ha dit...

Moltes gràcies!

Marcel·lí Pascual ha dit...

Sóc l'editor del llibre (una editorial també molt petita) i vull felicitar-vos pel programa i pel bloc. No us coneixia i m'ha sorprès molt positivament la feina i la qualitat del treball. Moltes gràcies per la difusió del llibre de l'Ignasi.

Rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa ha dit...

Ignasi,
Esperen tornar-te tenir aviat entre nosaltres.

Marcelí,

El programa intenta aportar el seu granet de sorra pel que fa als llibres i donar a conèixer els seus autors. Gracies per animar-nos ja tots els que col•laborem ho fen només per la satisfacció de fer arribar a les persones que ens escolten i segueixen el bloc la màxima informació, perquè ho fem sense retribució econòmica de cap classe. El fet és que ens agrada llegir i poder-ho fer arribar a la gent ja ens fa feliços.

Una abraçada