El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de novembre del 2009

Mor als 103 anys Francisco Ayala, un dels escriptors més importants en llengua espanyola

03/11/2009
L'escriptor granadí Francisco Ayala ha mort a Madrid als 103 anys, segons han informat fonts de la fundació que du el seu nom. Ayala ha estat un dels autors més importants en llengua espanyola. Algunes de les obres més destacades són "Los usurpadores", "El jardín de las delicias" i "Muertes de perro". D'entre els guardons que va rebre hi ha el Premi Cervantes i el Premi Príncep d'Astúries per la rellevància de la seva figura en la cultura. Ayala va ser proposat com a candidat al Premi Nobel de Literatura en diverses ocasions.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/416700/ociicultura/Mor-als-103-anys-Francisco-Ayala-un-dels-escriptors-mes-importants-en-llengua-espanyola