El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de novembre del 2009

Un empresari gironí sorprèn enduent-se el Premi Just M.Casero amb una novel•la curta ambientada en un psiquiàtric

31/10/2009
Girona (ACN).- L'empresari gironí Josep Campmajó és el nou nom propi del Premi gironí de novel•la curta Just Manuel Casero. La seva obra 'Olor de Violetes', ambientada en un psiquiàtric, s'ha endut el guardó. Tot i ser desconegut en el camp literari, Campmajó no ho és entre els sectors econòmics de la ciutat; i és que presideix l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó. El text que ha presentat a concurs -i que ara publicarà l'editoral Amsterdam- és 'un anàlisi de la bogeria de la mà de dos personatges', segons explica. D'altra banda, l'escriptora Anna Carreras, que ja compta amb llibres publicats, ha quedat finalista amb un relat autobiogràfic sobre el drama d'una mare que perd un fill prematur. Amb el títol "Unes ales cap a on"
http://www.3cat24.cat/noticia/415842/girones/Un-empresari-gironi-sorpren-enduent-se-el-Premi-Just-MCasero-amb-una-novel•la-curta-ambientada-en-un-psiquiatric