El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de novembre del 2009

Jonh Boyne l'autor d'"El nen del pijama de ratlles" presenta a Barcelona el seu nou llibre, "La casa del propòsit especial"

04/11/2009
L'escriptor irlandès John Boyne presenta a Barcelona la seva nova novel•la, "La casa del propòsit especial", que narra els esdeveniments que van portar Rússia a posar fi a 500 anys de tsarisme a través de la mirada d'un pagès. Després de l'èxit aclaparador d'"El nen del pijama de ratlles", amb més de 5 milions de volums venuts, Boyne ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que no té por de l'acollida de la nova novel•la perquè considera que és el seu llibre més madur. Boyne ha dit també que li agradaria escriure sobre la seva Irlanda natal però que encara no ha trobat una bona història per fer-ho.
http://www.3cat24.cat/noticia/416969/ociicultura/Lautor-dEl-nen-del-pijama-de-ratlles-presenta-a-Barcelona-el-seu-nou-llibre-La-casa-del-proposit-especial

2 comentaris:

Sandra Valentín ha dit...

Aquesta és l'última novel·la de John Boyne, l'autor de "El niño con el pijama de rayas". La vaig llegir aquest estiu (l'he llegida en anglès) i em va semblar una novel·la força entretinguda.

Georgy Jachmenev, per aquelles coses del destí, acaba sent el guardaespatlles del petit Alexei Romanov (l'hereu de Nicolau II, tsar de Rússia) i s'enamora perdudament de la jove Gran Duquessa Anastasia. Han passat més de seixanta anys i mentre Zoya, la dona de Georgy, s'està morint de càncer en un hospital de Londres ell rememora la seva infantesa i joventut ... plena de records dolços i agres al cinquanta per cent.

M'ha semblat una novel·la dolça i malenconiosa alhora, sense gaire acció però amb molts sentiments a flor de pell : amors prohibits, la misteriosa llegenda dels Romanov, la hipòcrita vida al Palau d'Hivern de Sant Petersburg, la lleialtat al tsar en plena decadència del seu regnat...

Una novel·la força interessant!

Rosa ha dit...

Hola Sandra,

Pel que expliques sembla que el llibre ha d'estar be. Me'l apunto.
Fins aviat