El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de setembre del 2009

S'acaba l'estiu

La roda torna a començar i com cada any, a mitjans de setembre es posa el país en marxa i un dels símptomes és que, comencen els anuncis per televisió, per vendre alguna col•lecció, del que sigui: llibres, braçalets, ossos del cos humà, trobes una mica de tot. La televisió et bombardeja amb tota classe de col•leccions que la majoria de vegades no els acabes per avorriment.

Jo no vull pas ser diferent i també col•lecciono, la meva dèria són els punts de llibres. Tinc una col•lecció una mica extensa, de tota classe i diferents països, ja que familiars i amics m’obsequien amb algun punt, quan van de viatge, o en alguna data senyalada, cosa que jo agraeixo profundament. També quan surto de viatge, és el primer que faig, comprar el punt de llibre de record.
Aquest punt de la fotografia, me’l varen regalar els companys de feina quan vaig plegar de treballar, un detall que vaig agrair molt.

He fet aquesta ressenya, perquè em crida molt l’atenció, la forma que tenen les editorials, i diaris de fer col•leccionar coses a la gent, per insòlites que siguin. I sempre comencen a finals d’agost, primers de setembre.

És un dels primers símptomes que, fa notar, que, s’acaba l’estiu

4 comentaris:

Mireia ha dit...

Caldria un blog sencer per parlar dels col·leccionables que surten a la tele en aquestes èpoques: són boníssims!

Rosa ha dit...

Hola Mireia, si és veritat podriem estar parlant molta estona sobre el tema de col•leccionar. Hi ha persones que col•leccionen coses ben estrafolàries, només cal mirar la tele.

Tonina ha dit...

Es ben curiós, com deu ser que ho fan ara i no al gener quan comença l'any? Deu ser que això de col.leccionar va lligat a l'escola?
La veritat és que quedes embafat i tot de tantes col.leccions, fins i tot, com diu la Mireia, hi pots passar l'estona davant de tant fascicle i després explicar-ho, jijiji...
Una forta abarçada.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
Cada any em crida l'atenció tot això de les col•leccions. Segons m’han explicat, sembla que les editorials ho tenen ben estudiat i el funciona molt bé.
Una besada