El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de setembre del 2009

Alan Bennet

Novel•lista, dramaturg i guionista anglès. Va néixer a Leeds l’any 1934. És autor de moltes i celebrades obres teatrals com "Habeas Corpus", "Forty One Years On", "Kafka's Dick" o "The Madness of George III" (adaptada més tard al cinema). La seva feina és també apreciada en el cine i la televisió. És l’autor de dos grans novel•les de renom al nostre país; “Una lectora poc corrent, i “La dama de la furgoneta”.

També és l’autor de l’obra teatral “Els nois de la història” (The History Boys), estrenada a Londres el 18 de maig de 2004 en el National Theatre of London. Va obtenir tres premis Olivier. El mateix any es va estrenar a Broadway, i va rebre sis premis Tony. A Barcelona la va dirigir i protagonitzar el gran actor Josep Maria Pou, en el treatre Goya l’any 2008.