El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de setembre del 2009

Nova temporada del Racó del llibre


Hola amics del Racó del llibre, ja tornem ser aquí per presentar una nova temporada. Esperem que hàgiu passat un bon estiu, ja que ha fet molta calor. Hem arribat a puntes de calor de 40º aquí a Hostalric.

Bé, nosaltres avui començarem la temporada i continuaren seguint la línea de sempre: una petita de presentació, l’autor, comentari del llibre, novetats, els més venuts i notícies, finalment, la lectura del relat curt.

Aquest any s’ha incorporat al equip un nou membre, la Fàtima, que cada tercer dijous de més ens comentarà un llibre per joves, ella té 12 anys, s’ha compromès a llegir un llibre al més per poder-lo comentar.

Esperem donar-vos tota la informació possible pel que fa al món del llibres i fer-vos passar una bona estona amb les lectures d’en Pep.


Aquest som els que fen el programa,d'esquerra a dreta ,en Salvador, la Fàtima, la Rosa i en Pep

6 comentaris:

Mireia ha dit...

Ben tornats

Rosa ha dit...

Hola Mireia,
Gràcies. Espero que ens continuïs escoltant sempre que puguis
Una abraçada

Tonina ha dit...

Ja hi tornam a ser!! Quin gust tornar-vos a escoltar i a llegir.
Una forta abraçada.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
Gracies per seguir-nos.
Una besada

bajoqueta ha dit...

Ah molt bona idea això de portar a Fàtima per poder recomanar lectures :)
Aviam si enguany us puc sentir més.

Rosa ha dit...

Gracies per escoltar-nos. Esperem que funcioni això de la Fàtima,des de la temporada passada que intento acostar la mainada a la radio, he parlat amb mestres i altres, però no me’n he sortit. Porta molta feina i tots el que intervenim ho fem perquè ens agrada i sense remuneració de cap classe.
Una abraçada.