El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de setembre del 2009

El extraño caso de la Rata apestosa

Geronimo Stilton
Editorial: Destino
Pàgines: 112
Primera edició: març 2006
Biografia: L’autora el seu nom és Elisabette Dami, però, ella firma com a Geronimo Stilton. La majoria de llibres ha estat escrit a Itàlia, i editats per l’editorial Piemme, en l’any 2000. Alguns dels llibres són d’olors, com ara, Geronimo Stilton en el “Reino de fantasia I”. La col•lecció està formada per molts llibres i són molt interessants, ja que en podem trobar, de misteri i d’humor. Alguns estan editats en forma de còmics, com ara. El descubrimiento d’Amèrica i “La estafa del coliseo”.

Personatge. Geronimo Stilton: nascut a Ratonia, (Illa dels ratolins) fa 20 anys, que dirigeix, el diari L’eco dels rosegadors. El diari més famós de Ratonia. Els seus hobbys, són jugar a golf i explicar contes al seu nebot Benjamí. Té una germana que es diu Tea, a qui li agrada viatjar amb una moto.

Comentari: Aquest llibre el recomano, a qui li agradi ela llibres d’humor i misteri. A mi m’ha agradat molt.
El llibre explica l’aventura d’en Geronimo i el seu amic de l’infància, Metometodo Quesoso. Han d’investigar una pudor estranya que envaeix Ratonia. Per aquesta raó decideixen baixar al clavegueram.
Allà els passa de tot, de trobar-se amb la reina Tufosa XIII, que s’enamora d’en Quesoso, anar amb moto d’aigua i fins i tot, amb avió.