El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de setembre del 2009

SEBASTIAN DARKE. PRÍNCEP DELS EXPLORADORS

Autor:Philip Caveney
Editorial: BROMERA, S.L
Any d'edició: 2009
Pàgines: 314
Llengua: Catalana i castellana
A partir de 10 anys

El bufó Sebastian Darke, el nan Cornelius i el bufalop Max es proposen anar a la recerca de la llegendària ciutat perduda. Mentre la cerquen, coneixen els jilith, una tribu de guerrers que manté una lluita constant amb els feroços i brutals gograth.
Podrà Cornelius entrenar els jilith perquè derrotin els seus enemics? Per què Keera, una estranya noia de la selva, creu conèixer Sebastian Darke? Podrà Max evitar que el converteixin en una costellada? Si alguna vegada troben la ciutat perduda, podran els tres amics sobreviure a les envestides de les terribles criatures que freqüenten la mítica ciutat perduda? I, posats a fer preguntes, digues: vols saber com acaben les esbojarrades aventures d'aquesta colla singular?