El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 20 d’agost del 2009

Avui estem d'aniversari. El blog fa un any

Hola amics d’ El racó del llibre. Cada vegada més, ens anem acostant al mes de setembre que serà quan tornarem a posar en marxa el programa, per ser més exactes serà el dia 3 de setembre que, tornarem a la normalitat.
Avui però, el blog, està d’aniversari, fa un any que va a començar a funcionar i que penjava el meu primer post, amb la supervisió de la meva filla Mireia (Un altre invent), que m’ha ajudat a posar en marxa tot això, jo sola, segurament no ho hagués aconseguit. Crec que és mereix el meu reconeixement i gratitud per fer-me entrat en un món fantàstic i meravellós, on he conegut persones que m’han ajudat com en Jesús Mª Tibau, col•laborant amb alguns dels seus contes. L’Elisenda, enviant comentaris de llibres. La Fe, de L’Espolsada, amb les seves recomanacions. També a totes aquelles persones que han anat passant pel blog i per la radio durant l’any. Gracies al blog, he pogut conèixer i entrevistar escriptors com: Martí Gironell, La Núria Martí, en Guillem Bou i la Carme Trinitat, cosa que mai m’hagués imaginat i que he gaudit, encara que amb molts nervis. També agrair en Pep Juanhuix, que cada setmana ens fa gaudir amb la lectura d’un conte, a l’Antonia per les seves poesies i en Salvador Martí, director de Radio Dos 84, que, sense ell, el programa no hagués estat possible. I per últim, al meu marit, que cada setmana penja la gravació del programa i fa els powers points tan macos que poso al blog.
.
...............................Moltes gràcies a tots

9 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats

McAbeu ha dit...

Felicitats pel blog-aniversari

Tonina ha dit...

Moltíssimes felicitats i que en puguis fer molts més. Gràcies per tot el que ens ofereixes.
Una aniver-besada.

bajoqueta ha dit...

Moltes felicitats!

L'Espolsada llibres ha dit...

Per molts anys i per molts llibres!

Pep ha dit...

PER MOLTS ANYS, ROSA! PER PARTIDA DOBLE: SANT I PROGRAMA. Tot i el retard... Ens veiem dijous.

Anònim ha dit...

Preuada tieta,

M'ha sorprès molt gratament aquest blog, felicitar-te per aquest primer any d'aniversari i també, per la teva habilitat per l'escriptura, els teus relats m'han arribat a colpir, t'encoratjo doncs a continuar escrivint sense vergonya, et proposo un títol pel teu nou relat, el mosquit podrit...

Uns petonets i moltes abraçades,

Núria Martí Constans ha dit...

Rosa,
Moltes felicitats per tot plegat! Fas molt bona feina!
Una abraçada i fins aviat,

Núria

Rosa ha dit...

Gràcies a tots per passar pel blog i felicitar-nos.
Esperem que el programa i el blog durin moooooooooolt.
Una abraçada a tots i totes i bones lectures