El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de juliol del 2009

Gairebé un 40% dels exemplars de l'últim volum de "Millenium", venuts el primer dia

19/06/2009
L'escriptor suec Stieg Larsson va morir abans de conèixer l'èxit. Poc es devia imaginar que amb només dues novel·les aconseguiria vendre 10 milions d'exemplars a tot el món. I no només això: "Els homes que no estimaven les dones" i "La noia que somiava en un llumí i un bidó de gasolina", la primera i la segona parts de "Millenium", s'han convertit en títols de culte. Aquest dijous ha sortit a la venda l'última part de la trilogia, titulada "La reina al palau dels corrents d'aire", i el públic fidel s'ha llançat a les llibreries. Dels 575.000 exemplars que se n'han posat en circulació, més d'un 37% s'han venut el primer dia. Per fi es revelarà qui és en realitat el personatge de Lisbeth Salander.
http://www.3cat24.cat/noticia/391294/ociicultura/Gairebe-un-40-dels-exemplars-de-lultim-volum-de-Millenium-venuts-el-primer-dia

2 comentaris:

Tonina ha dit...

Jo ja l'acabo. N'estic enganxada al Larsson. Sento una tristor pensant que això s'acaba i que l'ecriptor no hi és per seguir escrivint sobre aquesta o altres històries. Aquí conflueixen el saber escriure i el fenòmen best-seller. Curiós.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
A mi el fenomen Larsson encara no m’ha enganxat. Reconec que estat una mica reticent, però un dia d’aquests em tiraré a la piscina. Tinc el primer llibre a casa i suposo que m’ enganxarà com a tothom.
Resguardat de la calor
Una braçada