El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de juliol del 2009

La vida i obra de Maria Àngels Anglada s'exposa a Palafrugell


27/06/2009
L'exposició 'Maria Àngels Anglada 1930-1999. Vida i Obra', que commemora el desè aniversari de la mort de l'escriptora, s'instal·la avui a la Fundació Josep Pla de Palafrugell fins el 27 de setembre amb la relació d'Anglada i Pla com a novetat. La Fundació ha incorporat aquesta relació mitjançant la conferència inaugural que se celebra avui, 'Maria Àngels Anglada i Josep Pla, l'ofici d'escriure', i els dos nous plafons que s'afegeixen a la mostra.

'Anglada i Pla es van conèixer els últims anys de la vida de Pla i el dia que el van enterrar, l'escriptora l'hi va dedicar un poema', ha dit a VilaWeb Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla. Llegiu aquest poema en format pdf. Els dos plafons que ara s'incorporen a l'exposició il·lustren la recepció que Maria Àngels Anglada va fer de l'obra de Pla.
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3601855