El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 de juliol del 2009

Demasiados héroes



Laura Restrepo
Editorial: Alfaguara
Data publicación: 3/06/2009
Pàgines: 264

La Lorenza i en Mateo arriben a Buenos Aires a buscar en Ramon, l’antic amant de la Lorenza i pare d’en Mateo, de qui ella es va enamorar durant la “Guerra Sucia” d’Argentina, quan ell dos eren uns apassionats militars que s’oposaven a la dictadura de Videla.

La Lorenza, que va arribar a l’edat adulta al mig del remolí polític dels anys setanta, reflexiona sobre les seves conviccions ideològiques i emocionals; els seu fill, un noi dels anys noranta a qui no li interessa ni la política ni les ideologies, busca el seu pare real de carn i ossos.

Demasiados Héroes, narra la distància entre una mare i un fill. Una parella curiosa i volátil, on les seves discussions estan accentuades per una absoluta falta de comprensió mútua amb l’amenaça de passa de la unió inevitable a un canvi d’humor que pot arribar al caos destructor