El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 16 de juliol de 2009

Trànsit

Juan Díaz Acuña
Editorial: Empúries
Col•lecció: Narrativa
Data publicación: 18/6/2009
Pàgines: 304

Sòlida i ben construïda, la novel•la no deixarà indiferent cap lector.

Trànsit explora la finíssima ratlla que separa l’amor de la perversió i qüestiona les fronteres de les relacions entre les persones.

Text de contraportada
Adrià és metge en un centre assistencial per a malalts mentals. És un home solitari, un professional impecable i sense gaires amics. Enmig de la seva solitud, i insatisfet de les relacions esporàdiques amb dones de la seva edat, comença a obsessionar-se per una pacient del centre, Zebina. Ple d’una passió malaltissa, a poc a poc comença a transgredir els estrictes límits de les relacions entre metge i pacient.
Novel•la transgressora, complexa i intel•ligent, Trànsit explora la finíssima ratlla que separa l’amor de la perversió i qüestiona les fronteres de les relacions entre les persones. Sòlida i ben construïda, la novel•la no deixarà indiferent cap lector.