El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 de juliol del 2009

Caminada i sopar de veïns

Hola amics del Racó del llibre. Ja hem passat una altra setmana, i, per cert, amb molta calor.

Con he anat dient, el programa fa vacances i aprofito per penjar alguna cosa del poble.

Aquesta setmana us parlaré del meu barri. Un barri, anomenat des de la seva construcció l’any 1971, Urbanització Rabassa” anys més tard ja es varen posar noms als carrers. Aquest nom d’Urbanització Rabassa, és el que hem posat a la nostra associació de veïns que es va fundar ara fa 3 anys. La seva feina principal és anar a empipar a l’ajuntament, perquè portí a terme algunes millores al barri, cosa que ja es va fent, però i ha una altra línia de treball, la lúdica, en la qual també fem coses.

L’any 2008 ens vàrem estrenar amb un sopar al barri, amb una bona assistència, uns 70 veïns, Es va ballar amb música de CD. Una cosa que vull remarcar, la gran col•laboració dels veïns quan arriba l’hora més trista, la de desparar taula i deixar el carrer net i endreçat.

Aquest any 2009, es va proposar una caminada per a totes les edats que es va dur a terme el 14 de maig, l’assistència va ser de 60 persones. La caminada tenia una durada de dues hores per una zona molt bonica del poble anomenada Parc de les Rieres, ja que se segueix durant una bona estona la Tordera, per un camí lateral. A mitja caminada es va donar esmorzar, a tots els participants, en el parc en front del poliesportiu, on es van recuperar forces. I seguidament vàrem continuar fins arribar al barri, passant per l’estació, el pont de les rentadores i els horts. També es varen regalar fulards a tots els assistents.

Ara, la festa grossa va ser el cap de setmana passat. El sopar anual del barri, va ser com una festa major petita. Creiem que ja està consolidat, perquè l’assistència va ser notòria, 102 comensals.

El menú, igual que l’any passat:

• Botifarra, cansalada i cap de llom a la brasa, amanides i pa amb tomàquet.
• Per beure: aigua, vi, gasosa i cava
• Postres: galetes i grana amb moscatell i cafè

Un bon menú, no creieu? Després de sopar un bon ball amb música en directe i per tots els gustos. Ah! I la participació dels veïns formidables. Com veieu ús poso unes fotos, si en teniu ganes de veure’n més, us deixo aquesta adreça, on hi trobareu les fotos de totes les activitats.
http://ea3aga.iespana.es/FOTOS/BARRI/index.htm

Heu de saber que la nostra associació és la primera i l’única del poble i la Junta està formada per sis persones de més de 57 anys. Visca la gent gran.
La propera setmana us parlaré de la Colla Gegantera

6 comentaris:

Mireia ha dit...

per què els hi costa tant al jovent de formar part de les juntes directives de les associacions?

Però , això de "gent gran" per tenir 57 anys, no te n'has passat Rosa?? Je, je.

Rosa ha dit...

Hola Mireia,
Has vist que estem animats! Al joven els costa col•laborar, espero que algú ho agafi quan ho deixem nosaltres. Pel que fa l'edat, jo sóc la més jove, hi ha persones a la junta que s'apropen al 70 anys.
Deu ni do!
Bon estiu

Tonina ha dit...

Qué bé aquesta passejada!! M´has fet entrar ganes de fer excursions, a mallorca però fa tanta calor a l'estiu que és gairebé impossible anar a la Serra. De moment feim platja. Enhorabona per aquesta associació tan marxosa.
Una forta abraçada.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,

Gracies pel comentari. Hostalric, vorejant el poble, té uns recons molt bonics per passejar. Aquí moltes persones pel matí, vent aviat, fan aquesta caminada per recomanació facultativa (has d’anar a caminar, diu el metge) i apa, tothom a fer la caminada del Parc de les rieres. Jo també aniria a la platja, però les embussades i la falta de lloc per aparcar, en fan quedar a casa. Hostalric és un poble de l'interior, encara que la platja la tenim a 15 km.

Una besada

Tonina ha dit...

Rosa, acabo de llegir el teu conte de 365. M'ha encantat, vaja gosset més maco, no? mira que no agradar-li el balcó! amb lo bé que s'hi està al blacó a la fresqueta.
Una besada.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
Gracies per animar-me. T'he deixat un comentari al teu blog.
Bones vacances