El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 7 de maig del 2009

Jordi Coca i Villalonga

Jordi Coca i Villalonga, va néixer a Barcelona el 20 d'octubre de 1947. La vocació per l'escriptura se li va despertar als catorze anys. L'autor, amb una certa dosi d'humor, qualifica el descobriment de la literatura com una il.luminació, ja que va aparèixer d'una manera sobtada, de cop, sense cap antecedent familiar que la propiciés. L'atracció per l'escriptura es produeix, aleshores, de manera intensa. Va començar la seva carrera literària amb la novel.la Un d'aquells estius (Els Lluïsos). Ha obtingut el premi Documenta amb Mal de lluna (1988), el premi Josep Pla amb La japonesa (1992), el Premi Nacional de la Crítica amb Louise (un conte sobre la felicitat) (1993), el Ciutat de Palma amb Dies meravellosos (1996), el Premi Ramon Muntaner de Literatura Juvenil amb La faula dels ocells grecs (1997) i el Premi Sant Jordi de novel.la amb Sota la pols (2000). Ha conreat l'assaig sobre temes teatrals i literaris. També ha fet versions al català d'autors com Maurice Maeterlinck i del poeta japonès Matsuo Bashô.

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

No et perdis La noia del ball!

Rosa ha dit...

Hola Fe,
Gracies per la recomanació, ho tindré en compte. Et vaig fer cas amb “Olor de colònia”i la veritat com t’he dit en el teu blog, una novel•la fantàstica, la forma de moure els personatges i la seva funció en el relat, et té enganxat fins el final. Felicitats a l’autora la Sílvia Alcàtara per fer-nos gaudir en una novel•la que parla d’una part de la nostra història durant la postguerra. Recolzo la teva recomanació