El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 de maig del 2009

Avui toca Terra de Dracs "La fúria del dimoni"

Hola amics del Racó del llibre. Com cada setmana a les 7 de la tarda RADIO DOS 84 Dial 105,8 de FM emetem aquest programa on parlem de: llibres, autors, notícies literàries, novetats, els llibres més venuts, etc.
Avui tindrem un programa diferent ja que tenim entre nosaltres a Carme Trinitat i Guillem Bou. Ells ha escrit el llibre “Terra de Dracs- La fúria del dimoni”. Amb il·lustracions de Leonardo Rodriguez Primer comentaré una mica la seva trajectòria i seguidament parlarem del llibre, tot això ho trobareu a l’apartat “escoltar programa”.

Aquesta setmana, per falta de temps, he penjat el programa després d’emetre’l i vull dir que la Carme i en Guillem han estat molt amables, i vull donar-los les gracies, ja que aquest gestos, donen ànims per continuar endavant. Crec que el programa ha estat molt amè i hem donat molta informació sobre La trilogia “Terra de Dracs”. Ens han comentat que en el llibre han volgut recuperar el bestiari català i que principalment va destinat a un públic juvenil, per comentar-lo i entendre a traves del seu contingut, la forma d’actuar de les persones com poden ser:

Els comportaments paradoxals
Les paradoxes d’una societat desmemoriada
Retòrica i manipulació de l’informació: exemples no teoremes
La presència per evitar la radicalització
La importància del llenguatge
El poder, l’èxit i l’ambició


Però també els adults en poden gaudir, i molt. Personalment he passat una estona agradable i moltes vegades divertida. També és un llibre que et fa pensar. El proper llibre de la trilogia sortirà possiblement a finals d’any.

2 comentaris:

Tonina ha dit...

Ha d'estar bé aquest llibre, un mallorquí i una gallega junts, segur que el resultat és bo. A Galicia la cultura popular també està plena d'històries i llegendes, com la catalana.
Gràcies Rosa pel programa i per aquestes lectures tan bones que ens duus.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,

És un llibre més aviat dirigit a un públic juvenil, però jo l'he llegit i la veritat m'ha agradat. Està ambientat en un món fantàstic, però té un rera fons interessants. Terra de Dracs, és una trilogia i si el comences hauràs d'esperar els dos restant per saber on està el llibre de les set sivelles.
Vull fer un petit esment, soc una gran fan dels llibres de Tolkien, potser per això m'ha agradat.
Una abraçada